tisdag 31 mars 2009

Klickar

Jag klickar dagligen in på Topshop, de uppdaterar nämligen sin nätshop flera gånger i veckan och alltid hittar man något av intresse. Idag fastnade jag för den här lite längre t-shirten och de höööga sandalerna. Skulle sitta fint på kroppen, men inte i plånboken. Suck!

6 kommentarer:

Ullis sa...

Vrålsnygga sandaler, vill ha! Förstår din vånda i pengafrågan. Vill ha skor vill fixa lgh. Vad skall man välja. Ett lite svårt val.
Har ett tips! Glöm topshop sida ett tag, det bara sårar i shopinghjärtat.
Kram

Johanna sa...

Ja nu har jag fixat färdigt på sidan för ett tag.. :) Topshop har alltid så mycket snyggt, kanske ska flytta ner till Sthlm bara därför? :P Vilken dag nu var det ni skulle flytta? För visst var det nu i början av april?

Kram kram!

Johanna sa...

Oj det är ju jättesnart! Vad spännande! :) Vet inte om jag skrivit det, men tapeten var ju skitsnygg!

Jo jag sökte jobbet, men det var nog många som sökte för jag har inte hört något mer.. Det finns några jobb runtikring Sthlm nu iofs. Var det Södertälje som inte var ett så roligt ställe? Jag ska börja söka lite mer jobb nu iaf.. Vill inte vara kvar på Maxi när jag är klar med skolan! ;)

Johanna sa...

Jag tyckte väl det var jag nåt glömde svara på! :P Jag kommer nog inte komma ner förrän det blivit sommar.. Måste skärpa mig med skolan så jag blir färdig nån gång.. Men vem vet? Till hösten kanske jag bor mycket närmare dig? ;)

Pappa B sa...

Morrn!
Du har en fin blogg och nu undrar jag varför du aldrig hälsar på hos mig?
pappa B

PS: berätta lite om Södermalm?

Johanna sa...

Jo du strumpan! De där Converse-skorna du ville ha, de finns på LaRedoute. Om du vill har jag en rabattkod så du får 200:- rabatt!! :) Då blir det 600:- för dem.. Kram kram!