torsdag 27 november 2008

Jag pälsar!

Igår köpte jag mig en hatt i päls. Den ser precis ut som den mormor hade, som hamnade i våra utklädningskläder när vi var små. Den har åkt fram lite då och då genom åren, och alltid har vi fått oss ett skratt. Nu har jag köpt mig en egen! Det trodde jag aldrig! Slår vad om att syster Ramona kommer åka bums hem till mamma och hämta mormors nu! Hihi!

8 kommentarer:

Johanna sa...

Oooh vilken fin! Jag vill också ha en sån! :)

Mona sa...

Du ser underbar ut i den tror att din farmor har en nästan likadan fast en lite större modell av vargskinn.
Kram från faster

Johanna sa...

Men typiskt! Jag va ju inne på Lindex idag! Jag kollade iofs mest på strumpbyxor.. :P Ska ner på stan imorn och köpa julklappar, så jag får kika då. Jag köpte förresten rentröjan idag.. kunde inte låta bli.. :)

Anonym sa...

skit snygg!blir allt sugen på en pälsmössa själv :-)

kicki sa...

Snygg. Ska försöka ta ett jul kort till dig men all snö smälter bort nu i kväll . Ska du ochså flytta det är ett släkt drag tror jag.Kram till dig kicki

Reggan sa...

Ja, du är verkligen Madamme nr: 2 efter farmor!!! Tjusigt elegant! Jag är stolt syrran för att du är den du är! Miljoner Kramar!!!

Ullis sa...

Vilken snygg! Pasar dig perfekt. Synd att vi inte kunde träffas ngt i går. Arbetar du på den Lindex i Gallerian? Såg ingen kälke? Var ju så nyfiken:) Kram på dig:)

Elin sa...

Gud vilken läcker hatt! Du klädde verkligen i den! Hoppas allt är bra!