söndag 22 november 2009

Esther

Idag har vi varit barnvakt åt Esther (Fredrics brorsdotter). Full rulle kan man lätt säga. Vi hann med en hel del på de ca fem timmarna hon var hos oss. Vi målade naglarna på både fötter och tår i regnbågens alla färger, sminkade oss, fixade håret och tog sedan en tur till lekparken. Väl inne igen så fick vi upp värmen på dansmattan hon hade med sig, sedan avslutade vi det hela med att göra figurer med lekdeg. Blev en riktigt rolig söndag! :)


5 kommentarer:

Svärmor sa...

Tusen tack Andri för fina bilder på mitt barnbarn! Vad tacksamma Peter och Cia skall ha varit för er hjälp med Esther så de kunde fixa inför flytten till nya huset!

Mona sa...

Vilken liten sötnos! Inga problem för dig att vara barnvakt du måste verkligen ha vanan inne,, småsyskon samt syskonbar har du ju ett antal av....Ha det så gott kramar.

Ullis sa...

Härliga bilder. Hon ser lika busig ut som min Ester= min mormor var när hon levde. Vilken toppendag hon fick med er. Kram

ramsan sa...

Hihi.. sicken bustjej! ser det på henne och jag tycker att man anar hur fred såg ut som liten (flicka ;) med sina lockar han brukar prata om och sin vita kofta =) Krams!

Johanna sa...

Hej gumman! Vet du att jag tyckte faktiskt mycket bättre om Sthlm den här gången än vad jag gjort tidigare. Vet inte varför, men det kanske var för att vi bara tog det lugnt och inte stressade runt som tokar.. :) Andreas vill ju fortfarande inte flytta ner till Sthlm, men jag är inte lika anti längre.. ;)

Hur som helst så tycker jag det va jättekul att hälsa på! Jag gör gärna om det snart igen! :)

Många kramar!