måndag 27 april 2009

Vem är en bitch?

Idag har det varit en lång och tung dag på jobbet. Griniga kollegor och griniga kunder! Jag blev bland annat kallad för "bitch" av en kund som jag nekade två returer eftersom hon inte hade kvittot med sig. Hon skulle minsann aldrig handla hos oss igen! Tack gode gud för det! Hemskt hur folk kan bete sig.

Ska kojsa nu och hoppas på en gladare dag imorgon!

5 kommentarer:

Johanna sa...

Jag förstår inte hur folk tänker! Det kommer nog alltid finnas idioter, man ska bara inte ta åt sig av alla korkade grejer de säger.

Hoppas din morgondag blir bättre! Puss och kram!

ramsan sa...

men herregud!!!! vilken kund, tacka gud för att du slipper henne... AVSKYVÄRT!! hon skulle bara veta vem i familjen som är en bitch, tur att inte jag var där, då hade jag klappat till henne. jävla 08a ;) natti o puss!

Mona sa...

Att jobba med människor är fruktansvärt ibland, kan säga dig att när jag jobbar natt och är trött då tänder jag direkt. Sov gott

Ullis sa...

Tänka sig att du är en bitch! det trodde inte jag:) Du vet väl att " Kunden alltid har rätt", hi hi. den hårda skolan fick jag på 80-talet. Man gick på lagret sedan och sparkade sönder nga tomkartonger. Tur ni slipper damen i fråga sedan, hoppas. stå på dig!

Johanna sa...

Usch, jag hatar sådana människor. Det är ju pinsamt att bete sig på det sättet, förstår de inte det?! Jag har lätt att haka upp mig på sådant och komma ihåg händelsen länge i efterhand, hoppas du inte är som jag!