söndag 16 augusti 2009

Själv

Just nu har jag lägenheten helt för mig själv. Älskling är på casinot ikväll. Ganska skönt att bara ta det lugnt här hemma. Kommer ha fullt upp några helger framöver så tror jag gör rätt i att bara sitta hemma.

Om ca två veckor fyller jag 27 hela år. Huvva! Jag hinner inte riktigt med. Känns som att jag fortfarande är 23. Man brukar säga ”det går fort när man har roligt”. Gud vad roligt jag och Fred har ihop för sedan jag träffade honom har åren bara rusat förbi. Nu har vi mer än fyra år ihop och det känns fortfarande som att det var igår vi träffades där i baren. Haha! <3

Nu ska jag mysa mig ner under täcket och läsa sista sidorna i boken Sjöjungfrun av Camilla Läckberg. Gött!

3 kommentarer:

Johanna sa...

Jag satt också ensam hemma igår. När jag kom hem från jobbet var Andreas ute med Oskar.. Med det var rätt skönt att ha lägenheten själv ett tag.. :)

Ja snart fyller du år! Gammtant! Näää, inte då.. :) Jag har också fastnat på 23, det är som en bra ålder tycker jag.. ;)

Visst jobbar vi inte samma helg nu? Jag jobbade igår.. Men jag kanske kan komma och hälsa på mitt i veckan nån gång om vi är lediga samtidigt? Sista veckan nu i augusti jobbar jag måndag och lördag, men om du är ledig nån dag mitt i veckan då kanske jag kan komma ner? Om jag har råd förstås.. Vet inte om jag får några pengar från csn den här terminen.. :S

Oj vad jag skriver! Men som sagt, det var ju ett tag sen nu..

Kram kram sötis!

Ullis sa...

Man får gratta i förskott! Ha det så skönt i sängen med din bok. Sov gott!

Mona sa...

Man kan ha väldigt trevligt med bra sig själv men det är en konst lite övning behövs.Kramiz